Vi søker nye saksbehandlere!

Brenner du for rettshjelp? Kunne du tenke deg et avbrekk fra studiene og en annerledes hverdag? Vi søker nye saksbehandlere med ansettelse fra mars 2018.

Som saksbehandler får du unik praktisk juridisk erfaring med ansvar for egne saker og klienter. Saksområdene er varierte, hvilket gjør at du vil få stort faglig utbytte av året. Du vil få repetert fag fra de første studieårene, og du vil arbeide med problemstillinger du ikke visste eksisterte. Du får ta del i et hektisk og lærerikt arbeidsmiljø, med høy trivselsfaktor og hyggelige kollegaer. Det vi krever av deg er at du studerer juss og er ferdig med 3. studieår. Jussformidlingen legger vekt på mangfold på arbeidsplassen. Vi oppfordrer alle engasjerte og motiverte studenter å søke.

Jussformidlingen vil avholde åpen dag fredag 3. november klokken 14.00-16.00. Alle interesserte er hjertelig velkomne.  Lurer du på hvem vi er, hva vi jobber med og hvordan en hverdag hos oss er, anbefaler vi at du tar turen. Det vil bli omvisning i våre lokaler, med mulighet for å få et lite innblikk i hvordan jobben som saksbehandler arter seg. I tillegg vil vi omtrent klokken 15 holde en kort presentasjon om Jussformidlingen og svare på spørsmål om hvordan et år hos oss forholder seg til studiene og Lånekassen.

Jusstudenter blir ansatt for 12 måneder i 100 % stilling. Arbeidet er godkjent som valgemne «JUS-325 Rettshjelp» og gir 30 studiepoeng. Engasjementet honoreres for tiden med kr 5 500 brutto per måned i et helt år. Feriepenger utgjør 12 % av feriepengegrunnlaget.

Dersom du har spørsmål kan daglig leder kontaktes på telefon 55 58 96 04 eller på leder@jussformidlingen.no. Du kan også komme innom oss i Sydneshaugen 10 for å snakke med oss eller besøke hjemmesiden vår å lese mer om saksbehandlerjobben.

SØKNADSFRIST ER 15. November.

Søknad med CV sendes per e-post til leder@jussformidlingen.no, eller per post til:

Jussformidlingen v/ daglig leder
Sydneshaugen 10
5007 Bergen

Du kan også levere søknaden din i vår resepsjon eller på Jussformidlingens «åpen dag». Merk konvolutten «Søknad».